...

OM DATORREPARATION.SE

 


Du är här: Informationscenter  /  Om DatorReparation.se

Svar: Du kan komma till vår verkstad när som helst under våra öppettider. Dessa kan du hitta under “Våra butiker”.

Svar: Vi kan beställa hem det mesta och laga det mesta! Det är bara att kontakta oss om du har några frågor gällande din modell.

Svar: Nej, Vi är icke-auktoriserad verkstad.

Svar: Vanligtvis lagar vi din smartphone mellan 30 och 120 minuter. Vi försöker alltid att ha delar inne till din trasiga elektronik, tyvärr går inte alltid med ovanliga modeller, så ibland kan leveransen ta sin tid också. iPads är vanligtvis klara samma dag och datorer 1-7  dagar. Vill du försäkra dig om att vi prioriterar just din elektronik och får klart det snabbare så erbjuder vi Express-service! Vill du även ha en mer individuell plan för reparationen så är du självklart välkommen att höra av dig till oss och ta reda på hur lång tid just din reparation ska ta.

Svar: Du har alltid 90 dagars garanti på alla våra arbeten. Självförvållade skador räknas inte in i våran garanti, t.ex om du tappat smartphonen och en spricka uppstått på glaset efter att du just fått den utbytt hos oss. Skulle dock det vi bytt vara defekt eller trasigt på något sätt så får du den så klart på garantin utbytt.