...

PRISER

 


Du är här: Startsida  /  Priser

Här finner du en enkel och sammanfattad prislista som avser samtliga tjänster hos oss på IT 247. Våra specifika tjänster vänder sig till både privat- och företagskunder. Till skillnad från många konkurrenter erbjuder vi fasta priser för våra tjänster som, till exempel datorreparationer och IT-support i Stockholm*. Detta gör att du både som företag och privatkund får större kontroll över dina kostnader. Med andra ord finns det inga dolda kostnader eller gömda tilläggsavgifter för själva tjänsten vi utför. Extra kostnader kan dock förekomma för, till exempel nya komponenter vid byte av hårdvara eller liknande. Givetvis går det alldeles utmärkt att kombinera våra olika tjänster med varandra.   Vi lämnar alltid en 90 dagars garanti på våra datorreparationer och datorservice. Vid reparation av nya komponenter medföljer en garanti på ett år.

Hemkörning

Vill du göra din datorreparation ännu enklare? När vi har lagat din dator efter 1-7 arbetsdagar kommer vi att lämna tillbaka datorn hos dig. Vi utför vår hemkörning från åtta på morgonen till åtta på kvällen och alltid till ett fast pris på 599 kronor. Dessutom kan vi koppla in din dator på plats, eller utföra annan hemservice hemma hos dig, för 1399 kr / tim (699 kr / tim med RUT-avdrag)* om så önskas.

*Hemservice : Tiden som kan beställas är minst 1 timme/ per besök

Har du några frågor på våra priser eller tjänster? Tveka inte att kontakta oss på mail support@it247.se eller 08-121 486 99.

  “OBS. Avbokning som sker två timmar efter att du har genomfört bokningen kommer inte att debiteras. Har vi inlett ett reparations- eller servicearbete på din dator, och du beslutar att inte genomföra nödvändiga förändringar (till exempel köpa nytt modekort som bör bytas) kommer du debiteras en avgift på 595 kr.”

FÖRETAG FASTPRIS

1200kr

Endast till företag
Pris – exklusive moms
DATADESTRUKTION – HÖGSTA, MILITÄR NIVÅ
1295kr Per hårddisk

Endast till företag
Pris – exklusive moms
DATARÄDDNING – SÄKERHETSKOPIERING
1200kr Per hårddisk

Endast till privatpersoner
Pris – inklusive moms