...

OnePlus Reparation 

Express Service


OnePlus reparation

I vårt samhälle blir vi allt mer beroende av moderna lösningar för att ta oss fram. En av dessa lösningar är Smartphones. Dessa mobiler har blivit allt mer populära och det finns idag flera olika märken. Ett av dem största märkena är OnePlus.

Problemet med Smartphones är att dem inte är särskilt hållbara. Det är lätt hänt att dem ibland går sönder och det är där vi kommer in i bilden. Vi kan utföra OnePlus lagningar, medans du väntar! Du behöver alltså inte klara dig utan din mobil i flera veckor. På under en timme kan vi fixa de allra flesta felen.

Vi använder oss alltid av delar från en OnePlus original dealer. Detta säkerhetsställer att du som kund alltid får bra delar till din OnePlus som kommer att hålla lika bra som originalet om inte bättre. Många av dessa delar har vi på lager vilket är anledningen till att våra reparationer går så fort. Ibland måste vi dock beställa någon del vilket vi självklart gör direkt så att din OnePlus ska bli lagad så snabbt som möjligt.

 

OnePlus skärmbyte

Om du tappar din mobil i golvet är det lätt hänt att skärmen spricker. OnePlus är tyvärr inget undantag från detta och skärmbyten är därför något vi gör ofta. Ett OnePlus skärmbyte går dock snabbt, du behöver inte vänta länge. Det är inte heller särskilt dyrt. Vad som däremot snabbt blir dyrt är om du köper en ny mobil varje gång din OnePlus går sönder. I längden kommer du tjäna mycket på att istället laga den.

Oavsett vilken modell eller vilket fel din OnePlus har kan vi säkert hjälpa dig. Även de få gånger vi inte kan hjälpa dig kan vi ofta rädda datan och föra över den till en ny mobil. Välkommen in till oss på Datorreperation.Se.


Drop-in eller Ring oss : 08-121 486 99