...

Servicepartner – Express Service


Du är här: Tjänster  /  >Skolans

Håll igång skolgången:

Vi lagar surfplattorna på din skola inom 24 timmar

 

Utan surfplattor och datorer stannar en del av skolundervisningen. Låt oss göra det avbrottet kortare och mindre kostsamt för din skola. Som din servicepartner i Stockholm reparerar vi surfplattor, till exempel iPads, men även datorer och smartphones – och det genom ett kostnadsfritt serviceavtal.

 

Behöver eleverna sina iPads på dagen? Inga problem. När vi blir din servicepartner hämtar vi era surfplattor, reparerar och lämnar tillbaka de till skolan, allt under 24 timmar. Hämt- och leveranskostnad bjuder vi på (minst 3 enheter**).

 

Bit inte i det sura äpplet

 

Säga vad man vill om Apples kundvård. Men efter ett år finns ingen garanti längre, och om någon Apple-produkt går sönder är nya inköp inte direkt det billigaste alternativet. Vi är proffs på MacBooks, iPads och andra Apple-produkter med lång erfarenhet av reparationer, så att du slipper bita i det sura äpplet.

 

Vill du veta mer om våra priser och kostnadsfria serviceavtal? Kontakta oss, så skickar vi en kostnadsfri offert.

 

Laga din dator/mobil/surfplatta snabbt och enkelt med oss. Boka reparation online på vår sida, i vår app eller ring oss på 08-121 486 99

 

 

 

 

 

datorreparation android datorreparation iphone

Kontaktformulär

15 + 15 =

Du vet väl om att vi har hemkörning för 399 kr? Du slipper då släpa din dator hit och vi lämnar tillbaka den när den är färdig, vanligtvis efter 1-3 arbetsdagar.