...

TJÄNSTER


Du är här:StartsidaTjänster

KLICKA PÅ DEN TJÄNST DU VILL LÄSA MER OM.

DATORREPARATION

Bärbara och stationära datorer av alla märken till fast pris oavsett fel. Felsökning ingår som standard i vår tjänst.

Läs mer…

DATORSERVICE

Vi installerar skrivare, webbkamera eller annan utrustning. Uppgraderar din mjukvara eller kopierar dina filer till extern media.

Läs mer…

IT-SERVICE

Vi tillhandahåller era företagsbehov allt från nätverksinstallation, brandväggar och VPN konfiguration till avancerade uppgifter som “White Hat Hacking”.

Läs mer…

Datadestruktion

Vi erbjuder företag och privatpersoner säker radering av information på hårddiskar och andra lagringsmedia som databand.

Läs mer…

HEMKÖRNING
i Storstockholm

VI HAR HÄMTNING OCH LÄMNING AV DIN DATOR TILL FAST PRIS, ENDAST 299 KR

Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Tyresö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Täby, Lidingö, Nacka, Sollentuna, Värmdö, Solna, Stockholm och Sundbyberg är städerna som vi har hemkörningstjänst.

Vad kommer du att få:

PC Reparation

Snabba reparationstider. Felsökning och datordiagnostik. Säkerhetskopiering och återställning. Byte av trasiga hårdvara. Uppgradering av hårdvara och mjukvara. Rådgivning vid inköp av datautrustning, nätverk eller annan tekniskt. OEM hårdvaruinstallationer. Borttagning av Virus och spionprogram. Certifierade tekniker. De flesta reparationer är utförda i vår verkstad. Hemkörning.

Dator Hjälp

Installation av program eller annan utrustning. Borttagning av virus, skräp och spionprogram. Rensning av din dator. Kopiering av dina filer till extern media. Trådlöst nätverk eller Internet access. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig.

Hur går det till:

1. Diagnostik

Våra datorreparationer är både noggranna och prisvärda. Vi alltid gör en fullständig diagnostisk scan, virus scan och vi rengör även datorn och skärmen.

2. Installation

Våra tekniker installerar hela ditt datorsystem, testar det och installerar och konfigurerar resterande mjukvara och hårdvara.

3. Återställning av data

När reparationen är klar, kopierar vi tillbaka dina filer, bilder och dokument.  Observera att återställning av data endast är aktuellt om backuppen fungerade innan vi startade reparationen.